Arhiva vesti

Ovo je arhiva svih nasih vesti i clanaka, sa ekspedicija, avantura i desavanja. Izaberite mesec i godinu da bi vam se otovorili clanci iz tog perioda. Pogledajte dnevnike sa avantura, fantasticne slike kao i poneki video.

16 дец

2008

posted by:

Extreme Summit Team

0

Komentara

< Nazad na arhivu 2008 godine

Promocija filma “Manaslu 2008”

Ni košava ni saobraćajni kolaps u glavnom gradu nisu uspeli da spreče poštovaoce alpinizma da se u utorak, 16. decembra, upute ka poslovnoj zgradi kompanije “Comtrade” gde je održana promocija filma “Manaslu 2008”. Bila je to prilika da se na jednom mestu okupe članovi tima koji su osvojili vrh planine Manaslu, ali i prijatelji ekspedicije koji su im finansijski pomogli da realizuju taj projekat, mediji koji su redovno izveštavali i naravno, predstavnici Trident Media Group, zvaničnog promotera Extreme Summit Team-a.
U svom kratkom obraćanju, Dragan Jaćimović se zahvalio svima na podršci i naglasio da je promocija filma predstavlja tačku na projekat “Manaslu 2008”.
“Zahvaljujući čudima moderne tehnologije, u mogućnosti smo da čak i sa najviših visina održavamo vezu sa svojim porodicama i prijateljima, sa medijima, da Vam šaljemo fotografije i filmove…”

I naravno, da primamo SMS poruke podrške od mnogih znanin i još više neznanih dobronamernih ljudi koje su nam mnogo značile. Hvala vam”.

 

http://www.youtube.com/watch?v=RqoRKy4mQN0

 

Za razliku od mnogih filmova koji su snimani na ekspedicijama, film “Manaslu 2008” predstavlja istiniti prikaz ljudske drame u vanrednim okolnostima. Bez ulepšavanja i “holivudskih trikova”. Iskreno i istinito.”Već od sutra počinju pripreme za sledeću ekspediciju “Everest 2009”. Očekujem da u aprilu krenemo u osvajanje “krova sveta”, rekao je Jaćimović na kraju promocije.