Bacite pogled odozgo na prelepu zemlju ispred vas! Imate priliku da osvojite najviše vrhove Srbije i da vidite kako izgleda Pogled s neba! Povedite ekipu na vikend ture opuštanja po najlepšim krajevima naše zemlje. Ajmo u šetnju do vrha ! :)

Jedinstvene vikend avanture po Srbiji

Nasa mala zemlja ima toliko skrivenih kutaka i neverovatnih predela koje do sada sigurno niste videli. Krenite sa nama u setnju po fantasticnim predelima, popnite po koju planinu i uzivajte u nestvarnom pogledu, ili pridruzite nam se na rucku u lokalnom selu sa vrhunskim tradicionalnim Srpskim specijalitetima i tradicionalnoj kuhinji. Avanture po Srbiji su jednostavne kratke vikend ture koje organizujemo za izabrane ekipe do 10 ljudi. Jednodnevni ili dvodnevni predah od gradskih guzvi i stresa. Opusteanje i kratki odmor koji ce vam svake nedelje napuniti baterije za predsojece dane.

Aktuelne avanture

Ovčarsko – Kablarska klisura

Uspon do vrhova vodi kroz prelepe šumske predele i rezervate prirode sa vidikovcima na meandre Zapadne Morave. Pogled sa vrha Kablara, smatra se jednim od najlepših u Srbiji.

Saznaj više

Gornjačka klisura i Homolje

Homolje je još uvek nedovoljno istraženo i iskorišćeno. Smatra se da je ekološki najčistiji kraj u Srbiji.

Saznaj više
beljanica

Veliki pogled – Beljanica

Na Beljanici pokrivenoj bukovom i hrastovom prašumom nalaze se najlepši vodopadi i vrela.

Saznaj više
šar planina brezovica

Šar planina, Brezovica, Kosmet

Brezovica, zar vam ta reč ne mami osmeh i asocira na najbolje skijanje u regionu?

Saznaj više

MTB – Zlatibor – Vodice

Dizanje prasine sa MTB kroz neopisive predele Zlatibora!

Saznaj više

Tornička Bobija, Zapadna Srbija

Tornička Bobija – planina sa bezbroj vidika, kanjona, listopadnih suma, ogromnih stena…

Saznaj više
rtanj

Bajkovita Srbija – Rtanj

Jedini prirodni piramidalni “objekat” u Srbiji. Oseticete posebnu energiju i napuniti “baterije”.

Saznaj više

Jurcanje Bajkom – Stara Planina

Stara planina, stari naziv :) “Balkan”. Pravi Raj za ljubitelje downhill-a.

Saznaj više

Mapa lokacija:Utisci sa putovanja

"

U ekspedicijama EST-a sam uzivao i stekao jako dobre prijatelje, sa kojima se vidjam i odrzavam prijateljstvo.Mnogo sam dozivio i naucio na dvije ekspedicije sa Extreme summit team-om,cijenim nacin na koji Dragan radi ovaj posao, njegovo poznavanje tajni Himalaja ulijeva sigurnost svakom clanu ekspedicije i moje je primjecivanje da je on sposoban voditi do vrha i covjeka sa skromnijim planinarskim predispozicijama.EST suradnike rado preporucujem svim svojim kolegama koji bi zeljeli da se iskusaju u izazovima visokog gorja.

"
Zdenko Maric, Mostar, Hercegovina

"

Dragana i njegove ekstremiste otkrio sam nekako odvec kasno. Vec tridesetak godina hodim po planinama (nije to samo vazduh vec i duh), ali nikada mnogo dalje od Durmitora i Prokletija, te nikad vise od Olimpa. Dugo nisam ni pomišljao da mogu i dalje i više, dok nisam otkrio Dragana koji zna put i u dalj i u vis i krenuo sa šezdeset i nekoliko, zasad samo na Himalaje, Ande, Atlas. Zvuči nezavršeno zar ne?

"
Verica Mrdak i Stevan Kordic, Beograd

"

Imao sam sreću da budem član tri ekspedicije :  Island peak, Aconcagua i Cho oyu u organizaciji EST.Veliki profesionalci ,dobri i simpatični ljudi koji osim tehničkih usluga daju i duhovnu nadogradnju.Velika mi je čast bila upoznati Dragana,Miloąa i Ninu koji su uticali na to da gravitacija ima manju silu djelovanja na mene.

"
Adis Cingic, Sarajevo