Galerija

Ovo je arhiva svih nasih slika i snimaka sa trekova, ekspedicija, avantura, izlozbi, prijema... Pogledajte dnevnike i fantasti- cne slike iz kategorija:

Venecuela photo galerija

Otputujte u zemlju koju je vreme zaboravilo i osvojite prekambrijski zaravnjeni vrh planine Roraima, koju lokalni urođenici smatraju svetom

Simijske planine photo galerija

Etiopija…kolevka čovečanstva, stara civilizacija, domovina kafe i najboljih dugoprugaša na planeti, nikad kolonizovana zemlja Afrike, visoke planine i jedinstveni živi sve

Premijera Filma – TIBET MTB Expedition 2011

Premijerno je prikazan film koji smo snimili tokom MTB expedicije na TIBET. Trenutno mozete pogledati fotografije i videti kakva je atmosfera bila a ocekujte uskoro ceo film okacen na nas YouTube Kanal.

Tibet MTB 2011 – Konferencija za stampu

Konferecnija za stampu povodom prve MTB Expedicije na Tibet

Utisci sa putovanja

"

U ekspedicijama EST-a sam uzivao i stekao jako dobre prijatelje, sa kojima se vidjam i odrzavam prijateljstvo.Mnogo sam dozivio i naucio na dvije ekspedicije sa Extreme summit team-om,cijenim nacin na koji Dragan radi ovaj posao, njegovo poznavanje tajni Himalaja ulijeva sigurnost svakom clanu ekspedicije i moje je primjecivanje da je on sposoban voditi do vrha i covjeka sa skromnijim planinarskim predispozicijama.EST suradnike rado preporucujem svim svojim kolegama koji bi zeljeli da se iskusaju u izazovima visokog gorja.

"
Zdenko Maric, Mostar, Hercegovina

"

Dragana i njegove ekstremiste otkrio sam nekako odvec kasno. Vec tridesetak godina hodim po planinama (nije to samo vazduh vec i duh), ali nikada mnogo dalje od Durmitora i Prokletija, te nikad vise od Olimpa. Dugo nisam ni pomišljao da mogu i dalje i više, dok nisam otkrio Dragana koji zna put i u dalj i u vis i krenuo sa šezdeset i nekoliko, zasad samo na Himalaje, Ande, Atlas. Zvuči nezavršeno zar ne?

"
Verica Mrdak i Stevan Kordic, Beograd

"

Imao sam sreću da budem član tri ekspedicije :  Island peak, Aconcagua i Cho oyu u organizaciji EST.Veliki profesionalci ,dobri i simpatični ljudi koji osim tehničkih usluga daju i duhovnu nadogradnju.Velika mi je čast bila upoznati Dragana,Miloąa i Ninu koji su uticali na to da gravitacija ima manju silu djelovanja na mene.

"
Adis Cingic, Sarajevo