Bacite pogled odozgo na prelepu zemlju ispred vas! Imate priliku da osvojite najviše vrhove Srbije i da vidite kako izgleda Pogled s neba! Povedite ekipu na vikend ture opuštanja po najlepšim krajevima naše zemlje. Ajmo u šetnju do vrha ! :)

Canyoning Tribuća

Trajanje: 1 dan

Silazak niz najlepši kanjon u Srbiji

Polazak: jun / septembar

Opis avanture

dolomiti

Kanjoning je jedan od najmlađih “outdoor” sportova. Kanjoning je tehnička disciplina kojoj je cilj što lakše savladavanje prepreka u nepristupačnim kanjonskim vodenim tokovima. Kretanje kroz kanjon pored hodanja uključuje i penjanje, skakanje, spuštanje niz uže i plivanje.

Kao i većina kanjona u kojima je moguće praktikovati ovu disciplinu u Srbiji, i Tribuća se nalazi u okolini Valjeva. Za Tribuću slobodno možemo reći da je jedan od najlepših kanjona u našoj zemlji.

Sa svojim veličanstvenim vodopadima koji nas konstantno prate na ovoj avanturi, i sami ćete zaključiti zašto je ovaj dragulj poštovan od strane ljubitelja kanjoninga iz zemlje i regiona.

Plan Puta

PLAN PUTA:

07.00 – okupljanje ipsred zgrade BIGZ-a i polazak
09.00 – kratka pauza u Valjevu kako bi smo izvršili poslednje pripreme pred aktivnost
11.00 – 17.00 – prolazak kroz kanjon i povratak do vozila
17.00 Ručak
18.30 Polazak za Beograd

 

Organizacija

Ukupni troškovi: 90 €

Organizacijom obuhvaćeno:
– Transfer Beograd – Tribuća – Beograd
– Licencirani canyoning vodič
– Oprema za canyoning / neopren odela, čarape, kacige, pojas, uže, osmica, dry bag…

Organizacijom nije obuhvaćeno:
– Osiguranje
– Ručak

Prijave na info@extremesummitteam.com 

Prijave i pitanja direktno na ovaj mail kod vodiča. Maksimalna veličina grupe je 6 učesnika na jednog vodiča. U slučaju da ima više prijavljenih kreće i drugi vodič.

Oprema:
Kupaći kostim 
Staru obuću (patike ili planinarske cipele. EST obezbeđuje termoizolacione čarape)

EST će obezbediti neophodnu zaštitnu i tehničku opremu i to: neoprenska odela, čarape, šlemove, alpinističke pojaseve i dr., a vi ponesite laganu trek odeću.

Prilikom prijavljivanja poslati scan osiguranja, scan potpisane izjave o rizicima i preuzimanju odgovornosti i scan planinarske kartice.

NAPOMENA: Vodič zadržava pravo da ne povede na turu sve koji nemaju adekvatnu obuću i odeću za ovu aktivnost, kao i plaćenju članarinu za tekuću godinu. U prijavi napomenite ukoliko nemate tehničkog iskustva u radu na užetu kako bi Vam organizovali dodatni trening i pripremili vas za predstojeću aktivnost.

Utisci

Canyoning Tribuća – galerija

Kanjoning je jedan od najmlađih “outdoor” sportova. Kanjoning je tehnička disciplina kojoj je cilj što lakše savladavanje prepreka u nepristupačnim kanjonskim vodenim tokovima.

Od Srbije to Tibeta

Pogeldajte nas poslednji video “Trka Rikši” sa ekspedicije Tibet MTB Expedition !

klikni da gledas na Youtube-u


Mapa lokacija:Utisci sa putovanja

"

U ekspedicijama EST-a sam uzivao i stekao jako dobre prijatelje, sa kojima se vidjam i odrzavam prijateljstvo.Mnogo sam dozivio i naucio na dvije ekspedicije sa Extreme summit team-om,cijenim nacin na koji Dragan radi ovaj posao, njegovo poznavanje tajni Himalaja ulijeva sigurnost svakom clanu ekspedicije i moje je primjecivanje da je on sposoban voditi do vrha i covjeka sa skromnijim planinarskim predispozicijama.EST suradnike rado preporucujem svim svojim kolegama koji bi zeljeli da se iskusaju u izazovima visokog gorja.

"
Zdenko Maric, Mostar, Hercegovina

"

Dragana i njegove ekstremiste otkrio sam nekako odvec kasno. Vec tridesetak godina hodim po planinama (nije to samo vazduh vec i duh), ali nikada mnogo dalje od Durmitora i Prokletija, te nikad vise od Olimpa. Dugo nisam ni pomišljao da mogu i dalje i više, dok nisam otkrio Dragana koji zna put i u dalj i u vis i krenuo sa šezdeset i nekoliko, zasad samo na Himalaje, Ande, Atlas. Zvuči nezavršeno zar ne?

"
Verica Mrdak i Stevan Kordic, Beograd

"

Imao sam sreću da budem član tri ekspedicije :  Island peak, Aconcagua i Cho oyu u organizaciji EST.Veliki profesionalci ,dobri i simpatični ljudi koji osim tehničkih usluga daju i duhovnu nadogradnju.Velika mi je čast bila upoznati Dragana,Miloąa i Ninu koji su uticali na to da gravitacija ima manju silu djelovanja na mene.

"
Adis Cingic, Sarajevo